Ny butik.

Den 24. juni 2023 har vi åbnet vores nye butik ved siden af værkstedet. Vi har længe ønsket os, at kunne præsentere vores produkter på en bedre og mere professionel måde end fra papkassen på værkstedet. I forbindelse med tilbygning af baggang til vores private bolig gik det op for os, at her kunne også blive plads til butik. Det er nu en realitet og vi er utrolig glade for resultatet. Vi glæder os derfor til, at tage imod vores kunder i smukke omgivelser. I butikken  har vi også udstillet og sælger håndfoldede papirlamper og andre spændende foldede papirting fra www.holsteinfolds.dk

Vi har alle vores produkter til salg i butikken og de er alle fremstillet i værkstedet som ligger ved siden af butikken. Du har derfor også mulighed for at besøge værkstedet og få et lille indblik i, hvordan vi arbejder.

Butikken er åben når vi er hjemme. Så vil “åben” skiltet være fremme, sammen med flag og billeder fra produktion og færdige produkter.

Adressen er: Broveshøjvej 11, 4673 Rødvig Stevns.

Du er også velkommen til at ringe på 40453288 og få en aftale. Så sikrer vi, at du ikke kommer forgæves.

 

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og til anonym statistik. Vi indsamler ikke personlige oplysninger. Læs mere i vores privatlivs- og datapolitik (GDPR).