Rådgivning og
individuelle løsninger

Har du en ide, så kom forbi værkstedet med en skitse eller et foto- så er vi godt på vej !

Er din bedste trægenstand skadet, så kan den ofte reddes !

Kontakt Om os

Vi rådgiver og fremstiller dit
unikke snedkermøbel

Vi fremstiller dit helt eget snedkermøbel og redder gerne en skadet trægenstand.

Vi tager gerne en udfordring op, hvis du ønsker dig noget som du ikke kan finde andre steder. Eller vi kan hjælpe dig, hvis du allerede har en tegning, men mangler en snedker.

Ofte ser en skade umiddelbart håbløs ud, men kan alligevel reddes. Vi giver gerne et bud på nænsom reparation af en skade på gamle eller nyere trægenstande. Dette på en måde så de stadig bevarer deres oprindelige udtryk.

Læs mere om os

Rådgivning og fremstilling

Design

Vi omsætter drømme til konkrete designs, og vi rådgiver om mulige udformninger og løsninger. Snedkervarer i topklasse.

Kontakt os

Fremstilling

Vi fremstiller dine snedkervarer på vores værksted, hvor vi har alt værktøjet til at lave de bedste løsninger.

Kontakt os

Istandsættelse

De fleste skader kan reddes. Vi foretager nænsom reparation eller istandsættelse, så din genstand bevarer sit oprindelige udtryk.

Kontakt os

“Form & detalje”

 Nielsen og Holstein

Kontakt
Nielsen og Holstein

Vi designer, fremstiller og rådgiver om møbelsnedkeri og brugskunst.

• KVALITET

• HÅNDVÆRK

• ERFARING

Følg os på Facebook

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Kundeanmeldelser

Enhver kundeanmeldelse handler om en betydningsfuld oplevelse...

"

Nielsen og Holstein har designet og produceret vores drøm om to natborde med indbygget kabelskjuler. De er smukt placeret ved vores seng og er en glæde at se på. Vi er så glade for møblerne og giver vores bedste anbefaling, hvis du vil have kvalitet og et unikt møbel i dit hjem."

Rikke Bindslev & Per Ove Poulsen

"

Jeg har købt gaver. Bl.a. palet, madtang og skærebræt. Jeg har selv en palet, som jeg dagligt bruger og glæder mig over. Jeg sætter pris på godt håndværk og de smukke detaljer og så kan den endda hænge på min knivmagnet, som jeg også har fra Nielsen og Holstein."

Ib Lolck

"

Et drejet bæger af kirsebærtræ faldt jeg for. Jeg holder meget af formen og den lækre finish. Nielsen og Holstein har også fremstillet en ramme i deres egen rammeprofil på specialmål til en akvarel, der har særlig betydning for mig. Kunstværket er nu kommet til sin ret i en smuk ramme, der passer til dets udtryk."

Grethe Thilkjær

"

Vi købte tre små borde, som kan placeres på flere forskellige måde. Bordene er meget smukke i forarbejdning og finish, og så er de produceret af træ fra de lokale skove. En god snak med møbelsnedkeren Finn Holm Nielsen gav ekstra kolorit til oplevelsen. Vi er meget glade for bordene, og de pynter nu fint i vores stue."

Vibeke Duedal og Steen Egholm, Endeslev