Rådgivning og
individuelle løsninger

Har du en ide, så kom forbi værkstedet med en skitse eller et foto- så er vi godt på vej !

Er din bedste trægenstand skadet, så kan den ofte reddes !

Kontakt Om os

Vi rådgiver og fremstiller dit
unikke snedkermøbel

Vi fremstiller dit helt eget snedkermøbel og redder gerne en skadet trægenstand.

Vi tager gerne en udfordring op, hvis du ønsker dig noget som du ikke kan finde andre steder. Eller vi kan hjælpe dig, hvis du allerede har en tegning, men mangler en snedker.

Ofte ser en skade umiddelbart håbløs ud, men kan alligevel reddes. Vi giver gerne et bud på nænsom reparation af en skade på gamle eller nyere trægenstande. Dette på en måde så de stadig bevarer deres oprindelige udtryk.

Læs mere om os

Rådgivning og fremstilling

Design

Vi omsætter drømme til konkrete designs, og vi rådgiver om mulige udformninger og løsninger. Snedkervarer i topklasse.

Kontakt os

Fremstilling

Vi fremstiller dine snedkervarer på vores værksted, hvor vi har alt værktøjet til at lave de bedste løsninger.

Kontakt os

Istandsættelse

De fleste skader kan reddes. Vi foretager nænsom reparation eller istandsættelse, så din genstand bevarer sit oprindelige udtryk.

Kontakt os

“Form & detalje”

 Nielsen og Holstein

Kontakt
Nielsen og Holstein

Vi designer, fremstiller og rådgiver om møbelsnedkeri og brugskunst.

• KVALITET

• HÅNDVÆRK

• ERFARING

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Kundeanmeldelser

Enhver kundeanmeldelse handler om en betydningsfuld oplevelse...

"

Nielsen og Holstein har designet og produceret vores drøm om to natborde med indbygget kabelskjuler. De er smukt placeret ved vores seng og er en glæde at se på. Vi er så glade for møblerne og giver vores bedste anbefaling, hvis du vil have kvalitet og et unikt møbel i dit hjem."

Rikke Bindslev & Per Ove Poulsen

"

Det er en daglig glæde at se på den reol, jeg har fået lavet hos Nielsen og Holstein. Den er designet til at passe ind lige præcis dér, hvor den nu står. Skufferne glider silkeblødt og der er tydeligvis kælet for detaljerne. Endelig tilpasning og opstilling på stedet var med i prisen, som bestemt var rimelig."

Mogens Andersen

"

Vi glæder os over de ting, vi har fået fremstillet. En bænk til badeværelset, knivmagneter til vores bedste knive og billedrammer på mål i forskellige træsorter. Alt leveret til aftalt pris og tid. Fin kommunikation."

Dorte og Jens Ulrik Fougt, Karise

"

Vi er så glade for det inventar, vi har fået fremstillet til vores sommerhus hos Nielsen og Holstein. Et hyldearrangement til dekorativ opbevaring dimensioneret til vores væg. Derudover har vi fået lavet en plade til at lægge oven på komfuret, så vi har mere arbejdsplads på køkkenbordet, når komfuret ikke er i brug. Vi har også fået specialdesignet en garderobe til vores trappevæg med drejede knager af avnbøg. Alt udført i bedste kvalitet egetræ og leveret til aftalt pris og tid. Vi satte stor pris på den gode kommunikation."

Line og Martin Solberg, Lyngby