Familievirksomheden Nielsen og Holstein designer og fremstiller originale håndlavede møbler og brugskunst til hele hjemmet.
Vi rådgiver også om udvikling og fremstilling af dine egne unikke møbeldrømme og idéer.

Finn Nielsen

Finn har værkstedets brede erfaring, og har også den primære kontakt med kunder og samarbejdspartnere.

Bodil Holstein

Bodil er værkstedets specialist med den skarpe sans for detaljer i produktionen.

Tune HOLSTEIN

Tune skaber håndfoldede papirlamper med en drejet lampekrone, lampefødder m.m.

Se mere på holsteinfolds.dk

SIMON HOLSTEIN

Simon bistår i værkstedet og arbejder med alt fra de tunge planker, idéudvikling og snedige praktiske løsninger. Derudover holder han sammen på teamets “spirit”.


Om os

Vi elsker snedkerhåndværket og holder af at kunne fordybe os om formen og detaljerne

Møbelsnedkeriet Nielsen og Holstein har produktion og domicil i det naturskønne Stevns ved Østersøens kyst.

Her udvikler og fremstiller vi individuelle og unikke snedkerprodukter; borde, stole, reoler og al slags interiør i det bedste kvalitetstræ.

Vi rådgiver også om udvikling og fremstilling af dine egne møbeldrømme og idéer.

Vi har mere end 40 års erfaring med at fremstille produkter af den ypperligeste kvalitet, og sætter en stor ære i vores håndværk.

Produktion med omtanke

Kvalitet og håndværk – at give arven videre

Vi arbejder med jordens naturlige ressourcer og vi er optaget af at forædle, forarbejde og forsvare den natur vi alle er en del af.

Det træ, der indgår i vores produktion, er nøje udvalgt efter kvalitet og bæredygtighed – og meget gerne FSC certificeret.

UNESCO-partner

Vi gør en forskel for vores fælles verdensarv

I tråd hermed har vi valgt at blive partner og støtte op om den stærke indsats, der foregår i regi af UNESCO World Herritage, hvor Stevns Klint for nogle år siden blev udpeget som særligt verdensarvsområde. Verdensarven handler blandt andet om, at man i Stevns Klint kan se sporene af det meteornedslag, der for 65 mil. år siden udryddede dinosaurerne, og en masse andre dyrearter.

Partnere

Virksomheder vi samarbejder med

Vi samarbejder med en række udvalgte virksomheder, der ligesom os er optaget af håndværk og kvalitet. Virksomheder, der elsker snedkeri, møbeldesign og brugskunst.

Læs mere om vores samarbejdspartnere her.

Kontakt
Nielsen og Holstein

Vi designer, fremstiller og rådgiver om møbelsnedkeri og brugskunst.

• KVALITET

• HÅNDVÆRK

• ERFARING

Nielsen og Holstein Møbelsnedkeri

Kontaktoplysninger
Broveshøjvej 11
4673 Rødvig, Stevns

Telefon: +45 40 45 32 88
Mail: info@nielsenogholstein.dk

Bankoplysninger
Jyske Bank
Reg: 5077
Konto: 0001356354

CVR
38979833

Ofte Stillede Spørgsmål

Har du spørgsmål, så se om du kan finde svar her. Ellers er du velkommen til at kontakte os.

Ja, vi vil meget gerne høre om dine ønsker. Vi taler med dig om, hvad det er du gerne vil have produceret. Efter aftale fremsender vi dig et uforpligtende tilbud på fremstilling af produktet.

Vi kan desværre ikke tilbyde fremstilling af hele køkkener og store inventaropgaver.  Vores værksted rummer ikke så store opgaver.

Meget kan repareres. Skriv gerne i kontaktformularen, så kan vi høre om det i første omgang.

Vores produkter købes via vores værksted i Lille Heddinge. Skriv venligst i kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Produkterne kan ses hos os.  Du er altid velkommen på snedkeriet, ring gerne i forvejen, så du er sikker på at vi er hjemme.

Vi modtager betaling ved bankoverførsel eller mobilepay på 23462845.

Anden betalingsform kan aftales.

Alle priser er dkk, og er inkl. moms.

Se mere under forretningsbetingelser.

Følg os på Facebook

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Kundeanmeldelser

Enhver kundeanmeldelse handler om en betydningsfuld oplevelse...

"

Nielsen og Holstein har designet og produceret vores drøm om to natborde med indbygget kabelskjuler. De er smukt placeret ved vores seng og er en glæde at se på. Vi er så glade for møblerne og giver vores bedste anbefaling, hvis du vil have kvalitet og et unikt møbel i dit hjem."

Rikke Bindslev & Per Ove Poulsen

"

Jeg har købt gaver. Bl.a. palet, madtang og skærebræt. Jeg har selv en palet, som jeg dagligt bruger og glæder mig over. Jeg sætter pris på godt håndværk og de smukke detaljer og så kan den endda hænge på min knivmagnet, som jeg også har fra Nielsen og Holstein."

Ib Lolck

"

Et drejet bæger af kirsebærtræ faldt jeg for. Jeg holder meget af formen og den lækre finish. Nielsen og Holstein har også fremstillet en ramme i deres egen rammeprofil på specialmål til en akvarel, der har særlig betydning for mig. Kunstværket er nu kommet til sin ret i en smuk ramme, der passer til dets udtryk."

Grethe Thilkjær

"

Vi købte tre små borde, som kan placeres på flere forskellige måde. Bordene er meget smukke i forarbejdning og finish, og så er de produceret af træ fra de lokale skove. En god snak med møbelsnedkeren Finn Holm Nielsen gav ekstra kolorit til oplevelsen. Vi er meget glade for bordene, og de pynter nu fint i vores stue."

Vibeke Duedal og Steen Egholm, Endeslev