Betaling
Vi modtager betaling ved bankoverførsel eller mobilepay på 23462845. Ved køb på webshoppen: Beløbet trækkes først når varen er afsendt.

Anden betalingsform kan aftales.

Alle priser er dkk, og er inkl. moms.

Levering
Nielsen og Holstein bestræber sig på at afsende ordre indenfor 3-4 hverdage indenfor Danmark så længe andet ikke er angivet og andet ikke er aftalt mellem Nielsen og Holstein og køber. Nielsen og Holstein sørger for levering mod et gebyr. Rettidig levering forudsætter at fragtleverandøren overholder deres leveringstider. Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtfirmaet, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den estimerede leveringsdato.
Nielsen og Holstein kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtfirmaet.

Nielsen og Holstein leverer udenfor Danmark efter specialaftale.

Reklamationsret
Nielsen og Holstein yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Nielsen og Holstein indenfor rimelig tid.
Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Nielsen og Holstein returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation & varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til TLF: +45 40 45 32 88 eller info@nielsenogholstein.dk

Varereturnering foregår til:
Nielsen og Holstein
Broveshøjvej 11
4673 Rødvig

– bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, vil der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Nielsen og Holstein har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.
Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret
Nielsen og Holstein bygger håndlavede snedker møbler efter bestilling og leverer specialfremstillede kvalitetsmøbler. Der gives ikke reklamationsret på specialfremstillede produkter, som f.eks. borde, sofaer stole og bænke lavet efter kundens specifikationer.

For varer som ikke er specialfremstillede gælder at der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives til TLF: +45 40 45 32 88 eller info@nielsenogholstein.dk.

I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså ikke tage varen i egentlig brug.