Nielsen og Holstein høster frugterne af gode kontakter og samarbejder med producenter og leverandører m.fl. Faktisk er vi så stolte af vores netværk at vi gerne vil præsentere nogle af vores tætteste samarbejdspartnere her.
Læs lidt mere om vores samarbejdspartnere og læg gerne vejen forbi deres hjemmesider.

Holstein Folds

Håndlavede lamper og interiør

Vi har opbygget et tæt samarbejde med Tune Holstein, se www.holsteinfolds.dk

Tune fremstiller håndfoldede papirlamper og til nogle af lamperne er der brug for dele af træ.

På værkstedet fremstiller vi lampekroner og lammefødder samt indramning til håndfoldede vægudsmykninger.

Sammen udvikler og producerer vi de forskellige trædele.

HHTF

Leverandør af materialer

Hos HH Træ og Finer køber vi alt vores tørrede træ.Vi har kendt Frank og Michael i mere end 20 år og handlet med dem lige så længe.

De ved hvad vi gerne vil have og vi har opbygget en god og tillidsfuld dialog. Det giver en god tryghed når vi køber træ.

Kontakt
Nielsen og Holstein

Vi designer, fremstiller og rådgiver om møbelsnedkeri og brugskunst.

• KVALITET

• HÅNDVÆRK

• ERFARING

Krydsfinér Handelen A/S

Leverandør af materialer

Hos Krydsfinér Handelen køber vi vores pladematerialer. Her er det også godt at kende sin leverandør. Hos Jacob Bondo har vi i forskellige sammenhænge handlet i mange år. Der er fin service og hurtig levering og udvalget af plader er meget bredt.

Carl Ras

Leverandør af værktøj og materialer

Hos Carl Ras køber vi skruer, beslag, værktøj og andet isenkram. Højt serviceniveau, mange varer og fin personlig relation med Flemming Jensen gennem mange år værdsætter vi meget. Altid konstruktiv dialog og fin service.    

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Kundeanmeldelser

Enhver kundeanmeldelse handler om en betydningsfuld oplevelse...

"

Nielsen og Holstein har designet og produceret vores drøm om to natborde med indbygget kabelskjuler. De er smukt placeret ved vores seng og er en glæde at se på. Vi er så glade for møblerne og giver vores bedste anbefaling, hvis du vil have kvalitet og et unikt møbel i dit hjem."

Rikke Bindslev & Per Ove Poulsen

"

Det er en daglig glæde at se på den reol, jeg har fået lavet hos Nielsen og Holstein. Den er designet til at passe ind lige præcis dér, hvor den nu står. Skufferne glider silkeblødt og der er tydeligvis kælet for detaljerne. Endelig tilpasning og opstilling på stedet var med i prisen, som bestemt var rimelig."

Mogens Andersen

"

Vi glæder os over de ting, vi har fået fremstillet. En bænk til badeværelset, knivmagneter til vores bedste knive og billedrammer på mål i forskellige træsorter. Alt leveret til aftalt pris og tid. Fin kommunikation."

Dorte og Jens Ulrik Fougt, Karise

"

Vi er så glade for det inventar, vi har fået fremstillet til vores sommerhus hos Nielsen og Holstein. Et hyldearrangement til dekorativ opbevaring dimensioneret til vores væg. Derudover har vi fået lavet en plade til at lægge oven på komfuret, så vi har mere arbejdsplads på køkkenbordet, når komfuret ikke er i brug. Vi har også fået specialdesignet en garderobe til vores trappevæg med drejede knager af avnbøg. Alt udført i bedste kvalitet egetræ og leveret til aftalt pris og tid. Vi satte stor pris på den gode kommunikation."

Line og Martin Solberg, Lyngby