Nielsen og Holstein høster frugterne af gode kontakter og samarbejder med producenter og leverandører m.fl. Faktisk er vi så stolte af vores netværk at vi gerne vil præsentere nogle af vores tætteste samarbejdspartnere her.
Læs lidt mere om vores samarbejdspartnere og læg gerne vejen forbi deres hjemmesider.

Holstein Folds

Håndlavede lamper og interiør

Vi har opbygget et tæt samarbejde med Tune Holstein, se www.holsteinfolds.dk

Tune fremstiller håndfoldede papirlamper og til nogle af lamperne er der brug for dele af træ.

På værkstedet fremstiller vi lampekroner og lammefødder samt indramning til håndfoldede vægudsmykninger.

Sammen udvikler og producerer vi de forskellige trædele.

HHTF

Leverandør af materialer

Hos HH Træ og Finer køber vi alt vores tørrede træ.Vi har kendt Frank og Michael i mere end 20 år og handlet med dem lige så længe.

De ved hvad vi gerne vil have og vi har opbygget en god og tillidsfuld dialog. Det giver en god tryghed når vi køber træ.

Kontakt
Nielsen og Holstein

Vi designer, fremstiller og rådgiver om møbelsnedkeri og brugskunst.

• KVALITET

• HÅNDVÆRK

• ERFARING

Krydsfinér Handelen A/S

Leverandør af materialer

Hos Krydsfinér Handelen køber vi vores pladematerialer. Her er det også godt at kende sin leverandør. Hos Jacob Bondo har vi i forskellige sammenhænge handlet i mange år. Der er fin service og hurtig levering og udvalget af plader er meget bredt.

Carl Ras

Leverandør af værktøj og materialer

Hos Carl Ras køber vi skruer, beslag, værktøj og andet isenkram. Højt serviceniveau, mange varer og fin personlig relation med Flemming Jensen gennem mange år værdsætter vi meget. Altid konstruktiv dialog og fin service.    

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Kundeanmeldelser

Enhver kundeanmeldelse handler om en betydningsfuld oplevelse...

"

Nielsen og Holstein har designet og produceret vores drøm om to natborde med indbygget kabelskjuler. De er smukt placeret ved vores seng og er en glæde at se på. Vi er så glade for møblerne og giver vores bedste anbefaling, hvis du vil have kvalitet og et unikt møbel i dit hjem."

Rikke Bindslev & Per Ove Poulsen

"

Jeg har købt gaver. Bl.a. palet, madtang og skærebræt. Jeg har selv en palet, som jeg dagligt bruger og glæder mig over. Jeg sætter pris på godt håndværk og de smukke detaljer og så kan den endda hænge på min knivmagnet, som jeg også har fra Nielsen og Holstein."

Ib Lolck

"

Et drejet bæger af kirsebærtræ faldt jeg for. Jeg holder meget af formen og den lækre finish. Nielsen og Holstein har også fremstillet en ramme i deres egen rammeprofil på specialmål til en akvarel, der har særlig betydning for mig. Kunstværket er nu kommet til sin ret i en smuk ramme, der passer til dets udtryk."

Grethe Thilkjær

"

Vi købte tre små borde, som kan placeres på flere forskellige måde. Bordene er meget smukke i forarbejdning og finish, og så er de produceret af træ fra de lokale skove. En god snak med møbelsnedkeren Finn Holm Nielsen gav ekstra kolorit til oplevelsen. Vi er meget glade for bordene, og de pynter nu fint i vores stue."

Vibeke Duedal og Steen Egholm, Endeslev